Staffanstorps Gräv
Tel 046-25 72 60
Staffanstorp
DELA DENNA SIDA:  Dela på Facebook  Dela på Twitter  Dela via epost

Midi- & Minimaskiner

Vi tillhandahåller en perfekt kombination vid jordförflyttning inom trånga utrymmen.

1 st Doosan DX80R – midigrävare

Kortändad bandgrävare med svängbar bom och schaktblad. Detta tillsammans med gummilarver och en viktklass på 8 ton gör maskinen till en all-round-maskin, från trånga kabel-, dränerings- eller FV-jobb till grundläggning av hela husgrunder.

1 st Volvo EC35 – minigrävare

Detta är en minigrävare med en noga avvägd grävkapacitet avseende grävdjup och storlek för att täcka upp allt från enkla ytarbeten till dränering av källarväggar.

1 st Takejob TL230 – kompaktlastare

Kompaktbandlastare med gummilarver!. Äntligen kan vi erbjuda en kompaktlastare med lågt marktryck, stark drivkraft, följsam och exakt hydrauliken samt snabb. Använd denna där det är trångt, blött och du blir aldrig besviken. Den flyttas enkelt på ett växlarflak eller förflyttar sig snabbt för egen maskin (12 km/h).

1 st Massey Ferguson 5445

Vi har breddat vår maskinpark med detta kompletta snö- och halkbekämpningsekipage. Entreprenadtraktorn är utrustad med en frontlastare (skopa/gafflar), snöblad samt spridare som klarar bredder mellan 1m – 8m, materialtyper som salt, saltinblandad makadam eller varför inte ren makadam. Maskinen är stark (95Hk) och lätt (4,2 ton) vilket gör den oumbärlig i svår terräng.